Hainele si sanatatea copiilor

Sunt sigur ca o mare parte din voi s-au gandit deja in la viitor la una din cele mai fericite zile din viata lor si anume ziua in care vor deveni parinti. De asemenea sunt sigur ca si mai multi au sarit deja peste ani  si s-au gandit la cat de frumos o sa fie cand vor iesi cu cei mici la plimbare in parc, sau cand ii vor invata diverse lucruri si le vor da sfaturi de viata. Dar, oare cati din voi s-au gandit la acea perioada in care copilul este in crestere, acea perioada in care copilul are nevoie de toata atentia care i se poate acorda si o ingrijire speciala ?

Unul din cele mai importante lucruri de care are nevoie un copil, sunt hainele. Existe o sumedenie de modele si firme de haine copii, care de care la preturi mai avantajoase si la oferte mai atractive, insa de multe ori din pacate calitatea acestora lasa de dorit. Trebuie acordata o atentie deosebita si timpu suficient pentru a verifica toate detaliile atunci cand cumparati haine copii pentru a evita eventualele probleme care pot sa apara din cauza imbracarii copiilor cu haine care le pot provoca iritatii sau care ii strang in anumite zone ale corpului datorita croielii proaste sau marimilor alese gresit. Nu ingorati si incercati sa treceti cu vederea acest aspect.

 
De asemenea, nu ignorati nici garderoba dumneavoastra in perioada in care sunteti insarcinata. Dupa primele 3 luni de sarcina, este recomandat sa alegeti doar haine dama de calitate special create pentru gravide. Nu incercati sa ascundeti sarcina indiferent care ar fi motivele deoarce puneti grav in pericol sanatatea bebelusului. Incercati pe cat posibil sa purtati doar haine lejere, rochii pentru gravide, iar in cazul in care sunteti nevoita din diverse motive sa purtati pantaloni, nu folositi cureaua si strangeti-i cu simt. Nu purtati haine de dama care va sunt mici, nu purtati haine de dama care sa va ascunda burta. O sarcina este un motiv de bucurie, este un motiv de lauda nu aveti absolut nici un motiv sa o ascundeti !

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *