Tratament Gonoree

Despre gonoree

Un test cu un diagnostic pozitiv pentru o boala cu transmitere sexuala ca gonoreea,  sculament cum este numit in termeni populari, nu este deloc un lucru distractiv sau un lucru care nu trebuie tratat cu seriozitate maxima si responsabilitate. Informatia aceasta poate cade greu moralului multora si de la persoana la persoana exista reactii diferite.Desi pare greu de crezut, mai grav decat boala in sine este senzatia de frustrare care o are pacientul, deoarece in mintea multora contactarea unei boli cu transmitere sexuala este un lucru rusinos.Nu ca ar fi un lucru responsabil, dar rusinos in nici un caz.

In ceea ce priveste tratamentul gonoreei, in cazul in care aveti o banuiala ca ati contactat aceasta boala, nu amanati. Prezentati-va cat mai repede la medic pentru ca boala este mult mai usor tratabila in prima faza. Este foarte important ca tratamentul sa inceapa cat mai repede de la primele simptome ale gonoreei. Gonoreea este relativ usor de tratat, dar dupa cum am mentionat mai sus in stare primara.

Tratament Gonoree

Un tratament gonoree poate fi format din antibiotice administrate pe cale orala, sau antibiotice injectabile in cazul in care starea bolii este mai agravata. Desi este un tratament accesibil si nu foarte complicat trebuie prescris de medicul specialist. In nici un caz, nu folositi reteta unui prieten sau a unei cunostinte. Spre exemplu o parte din antibioticele recomandate in tratarea gonoreei nu sunt recomandate femeilor gravide, sau bolnavilor de ulcer gastric, de aceea este necesar ca tratamentul sa fie prescris de un medic specialist.

Nu astepta ca boala sa treaca de la sine. Daca asteptati ca gonoreea sa se trateze de la sine sau sa va tratati cu un tratament gonoree improvizat, lucrurile pot deveni intradevar complicate. Riscati sa aveti probleme cu reproducerea. Pun accent foarte mare pe aceste lucruri, deoarece trebuie sa intelegeti faptul ca gonoreea nu este o simpla raceala ce poate fi tratata cu paracetamol, pot aparea complicatii severe, iar un tratament pentru gonoree poate fi lung si costisitor. In cazul in care aveti dubii daca suferiti sau nu de gonoree, prezentati-va la medic pentru un test si daca este cazul veti primi un tratament pentru gonoree corespuznator.  De asemenea puteti cere testarea si pentru alte boli  cu transmitere sexuala, pentru siguranta dumneavoastra.

Daca boala este descoperita si tratata mai devreme, aceasta poate fi o lectie importanta pe care ar trebui sa o tineti minte. Utilizati capaul si protejati-va intotdeauna in ceea ce priveste sexul. Cel mai bun sfat pe care vi-l pot da cu privire la bolile cu transmitere sexuala este : PROTEJATI-VA !
Folositi protectia, discretia si traiti fericiti pana la adanci batraneti !

0 thoughts on “Tratament Gonoree

  • Se mai poate folosi Cuminol, dar cum spune si Natalia, daca mergi la farmacie o sa iti insire farmacista mai multe produse care ajuta in tratarea gonoreei

  • buna ziua.. de vreo aproximativ doua saptamani,am o scurgere alba-galbuie…si ma doare cand urinez…prezint toate simptomele gonoreei.. dar ce sa iau???

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *