Diferente dintre vopseaua de par fara amoniac si cea cu amoniac

vopsea-de-par-fara-amoniacIndustria beauty imparte produsele de colorare a parului in doua categorii mari: vopsea de par fara amoniac si vopsea de par cu amoniac. Provocarea de a alege un anumit tip de produs este mare atunci cand rafturile abunda in tot felul de nuante tentante, care te invita la o schimbare de look.

Ca sa iti fie mai usor sa faci o alegere isteata, consulta ghidul de mai jos si afla ce diferente exista intre vopseaua de par fara amoniac si cea cu amoniac in compozitie.

Vopsea de par fara amoniac versus vopsea de par cu amoniac

Pentru inceput, este important sa afli ce este amoniacul si cum poate acest ingredient sa faca o diferenta atat de mare intre doua produse de vopsire a parului.

Amoniacul este un produs chimic utilizat des in compozitia vopselurilor de par si a altor produse beauty. Pana acum cativa ani se credea ca o vopsea de par nu poate fi rezistenta si nu poate prinde uniform fara existenta acestui ingredient, dar intre timp opiniile specialistilor s-au schimbat.

Amoniacul si-a dovedit eficienta in timp, dar din pacate aceasta substanta are efecte nefaste asupra organismului: este iritant pentru piele, ochi si sistemul respirator, putand cauza dificultati in respiratie si chiar astm cu timpul.

Intre o vopsea de par fara amoniac si una care nu are in compozitie acest ingredient chimic exista mai multe diferente notificabile. Printre cele mai importante avantaje ale unei vopsele de par fara amoniac se numara faptul ca acest tip de produs nu afecteaza structura parului si nici pielea capului. De-a lungul timpului, s-au facut mai multe studii in domeniu care au scos la iveala faptul ca amoniacul afecteaza structura pH-ului firului de par, ducand astfel la pierderea elasticitatii si a flexibilitatii. Multi dintre participantii la studiu care folosisera vopsea de par cu amoniac au spus ca s-au confruntat cu mancarimi si iritatii ale scalpului.

Asigura-te ca podoaba ta capilara nu isi pierde aspectul sanatos si frumos nici macar dupa mai multe vopsiri intr-un timp scurt. Opteaza pentru o vopsea de par fara amoniac de la Profihairshop, dupa ce te-ai hotarat ce produs ti se potriveste.

Vopseaua de par fara amoniac este un aliat de nadejde in ingrijirea parului, avand in vedere ca nu are pe lista de ingrediente substante care ar putea duce la degradare si rupere. Dimpotriva, acest tip de produs are actiune hidratanta si reparatoare asupra podoabei capilare.

Te-ai gandit mereu cu teama ca vopseaua de par poate conduce cu timpul la albirea prematura a firelor de par. Uita de aceasta grija daca aplici vopsea de par fara amoniac fiindca nu afecteaza structura parului.

O vopsea de par fara amoniac chiar poate face diferenta in ritualul tau ingrijire! Aceasta iti protejeaza podoaba capilara conferindu-i hidratare si stralucire pe termen lung.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *