Nu haina il face pe om (?)

Nu haina il face pe om” – una dintre cele mai frecvente replici pe care le auzim in viata de zi cu zi. Multi zic acest lucru fara sa gandeasca, fara sa isi analizeze starea de spirit si comportamentul atunci cand se imbraca cu diferite tipuri de haine diferite din punct de vedere calitativ si estetic. De asemenea ei privesc situatia doar din prisma lor, nu tin cont de faptul ca si lor le plac oamenii bine imbracati, nu tin cont de faptul ca un om imbracat elegant si cu bun gust sugereaza un om prosper, stilat si de ce nu chiar inteligent. Nu se pot spune aceleasi chestii despre cineva care nu da atentie imbracamintei pe care o poarta.

Hainele pe langa rolul de protectie mai indeplinesc un rol foarte important si acela de a scoate in evidenta si de a valorifica personalitatea celui care le poarta. De aici putem incepe o alta discutie legandu-ne de cei care se imbraca dupa tiparul anumitor vedete, nerealizand ca o rochie de exemplu care pe un model sta superb, pe o alta persoana poate arata .. nepotrivit stilului ei. O tinuta potrivita, frumoasa si eleganta are la baza 3 lucruri: hainele in sine, locul unde sunt purtate si personalitatea celui care le poarta. In cazul femeilor, chiar daca nu este la vedere o lenjerie intima de calitate poate influenta extrem de mult starea de spirit si felul in care se simte. Acest lucru se poate manifesta prin stari de buna dispozitie pana la o mai mare siguranta de sine.

Locurile de unde ne putem cumpara haine sunt foarte multe. De la magazinele de la coltul blocului, magazinele cu nume consacrate pana la magazinele de haine online, toate sunt perfecte pentru a ne gasi hainele potrivite, singurul lucru care conteaza este acela sa stim ce ni se potriveste si sa vrem sa ne imbracam corect.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *