Revita EPS

Femeile au fost, sunt si vor fi mereu intr-o cautare permanenta de noi metode prin care sa devina mai frumoase. Multe solutii si compromisuri in acest sens duc la schimbarea naturalului cu artificialul. In plus, efectele obtinute pot fi nu doar pozitive, si pot influenta negativ nu doar aspectele fizice, ci si sanatatea.

Un exemplu graitor in acest sens il reprezinta subiectul cresterii genelor. Exista nenumarate metode, multe naturiste, prin care se poate obtine aceast lucru. Diferenta dintre toate alternativele existente o face timpul necesar pana sa se vada efectele oricarui tratament, posibilele riscuri si eficienta concreta. Dupa toata documentarea pe care am facut-o, am concluzionat ca cea mai buna solutie este Revita.EPS, un tratament impotriva efectelor imbatranirii creat de DS Laboratories, care in urma testelor clinice s-a demonstrat ca ajuta la cresterea genelor cu pana la 25% in 2-4 saptamani. Multi utilizatori se bucura si de o densitate si grosime mai m are a genelor in urma tratamentului. Revita.EPS este un tratament eficace care combate caderea genelor cauzata de diferiti factori.

Cauze ale caderii genelor:
Dorinta de a avea gene mai lungi are multiple cauze, unele de ordin medical, pe langa cele estetice. Cresterea genelor poate fi o nevoie sau un moft. Vom aborda in prima faza aspectele serioase ale subiectului care pornesc din deficiente ale sanatatii.

Exista o serie de tulburari interne care au ca simptom caderea genelor. O afectiune a tiroidei poate afecta parul si implicit genele. Indiferent daca e vorba de hipertiroidism sau hipotiroidism, aceste boli duc la subtierea si caderea parului. Pierderea genelor poate fi provocata si de o boala oftalmologica numita blefarita, care afecteaza pleoapa, cauzand caderi masive ale genelor. In situatia unor dereglari hormonale, date de menopauza, anticonceptionale sau sarcina, una dintre repercursiuni poate fi aceeasi pierdere a genelor. Si infectiile din organis m duc la aceasta finalitate sau, mai grav, alopecia areata. Aceasta boala autoimuna cauzeaza pierderea definitiva a parului.

Odata tratate aceste afectiuni, efectele bolii dispar, iar genele pierdute regenereaza de la sine. In cazul alopeciei areate, tratamentul este simptomatic, pentru ca nu se cunosc motivele exacte pentru care aceasta afectiune apare. In cazul fericit in care toate aceste boli se trateaza, exista doua optiuni – regenerarea naturala a genelor, care dureaza destul de mult in timp sau aplicarea unui tratament. Pe langa aceste boli care cauzeaza caderea genelor, exista si un alt factor declansator – genele false. Adezivul folosit la aplicarea lor ataca de multe ori genele si ochiul, ducand la infectii si complicatii medicale. Chiar si simpla indepartare a genelor false poate duce la ruperea genelor naturale. In plus, demachierea neadecvata, produsele cosmetice ieftine (mascara, lotiuni pentru demachiere, farduri etc.) sau frecarea repetata a ochilor pot duce la pierderea genelor.

Solutii in tratarea caderii genelor:
Printre aceste tratamentele care combat aceasta problema se numara, pe langa Revita.EPS, cel cu ulei de ricin, Revalid, vitamina A, ulei de vitamina E sau alte leacuri babesti. Eficienta acestor solutii este discutabila, intru-cat nimic nu garanteaza ca uleiul de ricin sau administrarea de vitamine va duce la cresterea genelor si cu atat mai mult nu exista un timp precis in care acestea actioneaza sigur. Revita.EPS, conform testelor clinice, si-a demonstrat eficacitatea intr-un timp exact. In plus, acest produs contine, printre alte substante, si un complex de vitamine, devenind astfel o solutie mult mai puternica decat administrarea vitaminelor simple sau a diverselor extracte din plante. Revita.EPS le contine pe toate si mai mult decat atat, pe langa efectul testat, nu prezinta riscuri de natura efectelor adverse.

Revita.EPS – Studii clinice/Ingrediente
Cercetatorii au creat acest produs plecand de la studii concrete ca re arata cum cresc genele, in cat timp, ce anume ajuta la cresterea lor din organism. Astfel au ajuns la o formula care actioneaza in doua sensuri – creste genele pentru cei care doresc un efect estetic al acestora mult mai puternic si combate factorii care duc la caderea genelor, ajutand la regenerarea acestora. La baza acestui produs sta un complex de peptide, creat din lipo-oligopeptide bio, care stimuleaza keratina din organism, substanta ce determina cresterea genelor in mod natural. Studiind exact fenomenele de crestere a genelor, cercetatorii au concluzionat ca exista 3 faze de dezvoltare a celulelor din care iau forma genele. Procesul este mai lent decat in cazul podoabei capilare, de aceea efectele tratamentului Revita.EPS se observa cel mai bine dupa 4 saptamani, in conditiile in care genele cresc cu aprox. intre 0.12 si 0.05 mm pe zi.

Revita.EPS – Tratamente alternative/Efecte secundare
Revita.EPS, spre deosebire de alte tratamente medicale de pe piata, cum ar fi Bimatoprost (Latisse), nu este o lotiune sintetica si nu are efectele adverse ale medicamentelor impotriva glaucomului (mancarimi, iritatii, schimbari ale culorii ochiului etc.). In plus, Revita.EPS este o alternativa pentru extensiile de gene sau genele false, care pe langa aspectul nenatural pe care il au, costa in jur de 500$ in cazul celor profesionale si durabile, dar timpul necesar aplicarii acestor extensii este de pana la 2 ore. Exista si varianta transplantului de gene, o operatie estetica ce poate avea ca efecte secundare chiar si orbirea.

Revita.EPS – Aplicare si dozaj
Revita.EPS este un produs accesibil, care nu necesita mult timp pentru a fi folosit. Tratamentul se aplica de 2 ori pe zi, dimineata si seara, dupa o demachiere prealabila, intregul proces durand cateva minute. Se aplica la radacina genelor, ca si in cazul folosirii unui creion dermatograf. Nu exista riscuri ca in cazul altor tratamente, nu afecteaza in mod direct si grav sanat atea ochiului, iar efectul de crestere a genelor este unul cat se poate de natural. Dupa cele aprox.4 saptamani in care rezultatele vor fi vizibile, tratamentul se poate aplica o data pe zi pentru mentinerea genelor lungi si dese obtinute.

Revita.EPS – Contraindicatii
Tratamentul cu Revita.EPS este indicat chiar si persoanelor care in urma chimioterapiei au suferit caderi ale genelor. In schimb nu este recomandat persoanelor cu hipersensitivitate la peptide sau orice alt ingredient din aceasta solutie. Nu se recomanda imprumutarea produsului altor persoane, pentru a evita contactarea unor boli sau infectii.De asemenea, este important sa aplicati produsul cu precizie; evitati sa-l folositi in cazul in care va tremura mana.

Revita.EPS – cel mai eficient produs pentru cresterea genelor
Revita.EPS este un produs dedicat cresterii genelor, superior fata de orice alt tratament din toate punctele de vedere – financiar, ca eficienta, ca timp de actionare, ca mod alitate de aplicare, respectiv ca posibile efecte adverse. Indiferent ca doriti sa mariti expresivitatea genelor, ca le aveti rare si constientizati importanta genelor dese in protectia ochiului fata de diferite impuritati sau ca ati suferit diverse afectiuni medicale care au cauzat caderea lor, Revita.EPS este solutia ideala pentru toate aceste situatii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *