Rochii de mireasa

In ziua de astazi au aparut o multitudine de modele de rochii de mireasa pentru toate gusturile si tote siluetele astfel incat nimeni nu trebuie sa isi mai faca griji in legatura cu modul in care va arata in cea mai importanta zi din viata si anume ziua nuntii. Vom face in randurile ce urmeaza o scurta clasificare a modelelor de rochii de mireasa existente pe piata.

1. Rochii de mireasa pentru siluete subtiri
Orice mireasa care are o talie de viespe isi doreste sa puna acest lucru in evidenta. Pentru acest lucru au fost create rochii de mireasa care sunt foarte stranse in zona taliei astfel incat fiecare mireasa va fi mandra de corpul ei cand isi va privi pozele din ziua nuntii.

2. Rochii de mireasa lungi
Sunt acele rochii care atrag privirile tuturor din sala, care creaza o atmosfera de poveste facand mireasa sa se simta ca la un bal din anii ’80. Este perfecta pentru acele femei care doresc sa ascunda unele defecte ale corpului, sau excesul de grasime care din nefericire este prezent din ce in ce mai mult in randul femeilor.

3. Rochii de mireasa gravida
Si gravidele au dreptul la o nunta ca in povesti, si ele doresc sa poarte o rochie de mireasa superba de care sa-si aminteasca cu zambetul pe buze. Din fericire exista rochii pentru gravide special create astfel incat cel mic sa nu fie deranjat in nici un fel iar mireasa sa arata ca o zeita. Exista o multime de modele de rochii pentru gravide, astfel incat si cele mai pretentioase viitoare mirese isi vor putea indeplini visul de a avea o rochie perfecta in ziua nuntii.

4. Rochii scurte de mireasa
Cel mai frecvent acest tip de rochii este folosit la nuntile casual, care nu necesita o tinuta traditionala. Aceste au o lungime medie care ajunge putin mai jos de genunchi si se pot asorta perfect cu o pereche de pantofi albi.

Indiferent de rochia de mireasa aleasa, va fi nevoie de cateva accesorii mireasa precum ace de par, poseta, flori, voal, in unele cazuri daca mireasa isi doreste se poate purta si o palarie.  Trebuie avuta o putina grija in alegerea acestor accesorii pentru a se potrivi cu rochia achizitionata. De aceea este recomandat ca accesoriile pentru mireasa sa fie cumparate doar dupa ce rochia a fost cumparata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *