Doppelherz® aktiv Hepabil

Bucura-te de masa de Pasti fara retineri!
Dupa o lunga perioada de post, mesele din zilele de sarbatoare pot crea adevarate cosmaruri celor cu probleme digestive. Pentru a ne bucura din plin de sarbatorile pascale, Doppelherz® aktiv ne vine in ajutor cu Hepabil, special creat pentru a mentine la parametri optimi functiile digestiva, renala si hepatica.

Capsulele combinate de la Doppelherz® aktiv Hepabil contin o combinatie unica de substante active naturale, extrase din Armurariu si Anghinare, doua plante  folosite in mod traditional pentru sprijinul ficatului si vezicii biliare.

Silimarina, substanta activa extrasa din armurariu, stimuleaza refacerea hepatocitului (celula hepatica), aparitia si dezvoltarea de noi celule hepatice, favorizând sinteza proteinelor. Protejeaza integritatea membranei celulare a hepatocitelor, prin faptul ca împiedica patrunderea în celulele hepatice a unor substante hepatotoxice (alcool etilic, substante chimice toxice, medicamente cu risc hepato-toxic, toxine rezultate în urma prelucrarii alimentelor etc). In plus, ajuta functia digestiva si purificarea organismului, mareste capacitatea organismului, si in special a ficatului, de a se apara de infectii.

Proprietatile curative ale anghinarei sunt unanim recunoscute de stiinta moderna. Substantele naturale active din anghinare au o remarcabila influenta de reducere a colesterolului. Anghinarea este si un puternic colagog: provocând secretia bilei, are o puternica actiune asupra digestiei, facilitând asimilarea alimentelor. Contribuie, astfel, la buna functionare a tubului digestiv si ajuta la mentinerea confortului intestinal.  De asemenea, extractul de anghinare faciliteaza eliminarea apei din organism, stimuland capacitatea generala de excretie si sustinand functionarea normala a tractului urinar. In acest fel, se evita tulburarile de digestie si dispare efectul neplacut de balonare.

Asocierea celor doua extracte din compozitia Doppelherz® aktiv Hepabil aduce organismului substante bioactive valoroase, sprijinindu-l, pe de o parte, in asimilarea substantelor utile, prin stimularea functiei digestive, iar pe de alta parte, in actiunea detoxifianta, prin sustinerea functiilor hepatica si renala.

Doza de Doppelherz® aktiv Hepabil este de 3 capsule zilnic, in timpul meselor, cu suficient lichid, fara a le mesteca. Se prezinta intr-un ambalaj de 30 capsule, la un pret recomandat de 24,99 lei.

Contact: Camelia Vasile, ZOOM DIRECT MEDIA
E-mail: camelia.vasile@zoomdirectmedia.ro,
Mobil: 0742 574 514

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *