Spune „La revedere” durerilor !

Un numar impresionant de oameni din intreaga lume, sufera de diferite tipuri de durere cum ar fi durere cronica, acuta sau dureri severe. Fiecare dintre s-a confruntat cu un tip de durere intr-un fel sau altul. Cateodata va confruntati cu dureri de spate sau migrene dupa o zi stresanta de munca, alteori este posibil sa va confrunati cu dureri articulare sau dureri din urma unor interventii chirurgicale.

De cele mai multe ori, aceste dureri devin o parte din rutina zilnica. Acestea impiedica dezvoltarea si viata unei persoane si prin urmare este necesar sa va ocupati de aceste dureri. Odata cu stiinta care inainteaza enorm de la an la an, s-au creat o serie de medicamente care pot fi solutia pentru durerile acute sau severe :

1. Butalbital – Butalbital, apartien grupului de medicamente cunoscute ca Barbiturice si are o compozitie care amelioreaza durerea si actioneaza ca un relaxant. este adesea utilizat in tratamentul durerilor de cap si a migrenelor.

2. Ultram – Ultram este numele de marca pentru palariile tramadol si este folosti ca un analgezic pentru durerile moderate si severe cauzate dupa interventii chirurgicale. De asemenea poate fi folosita si in alte tipuri de dureri.

3. UltraCet – UltraCet este numele de brand pentru o combinatie de doua medicamente, tramadol (Ultram) si acetaminophen (Tyenol). Este un analgezic folosit pentru pacienti care vor fi scutiti de orice tip de durere acuta, moderata sau severa cauzata de interventii chirurgicale sua alti factori.

Pe langa aceste medicamente care au fost specificate, mai exista multe altele care au efecte similare si pot fi folosite in aceleasi scopuri, dar datorita efectelor secundare care pot aparea in urma utilizazrii acestor medicamente este strict necesar ca ele sa fie administrate doar sub prescriptia medicului specialist.

Scopul acestor medicamente este acela de a ameliora durerile si inflamatiile, de a mari calitatea vietii reducand durerile, de a a reduce evolutia bolilor si de a minimiza riscurile tratamentelor.

0 thoughts on “Spune „La revedere” durerilor !

  • Ce imi recomandati pentru durerile de masele ?
    De cateva zile cred ca mor, nu imi trece decat cand pun apa rece la mase, iar cand se incalzeste incepe iarasi calvarul.

  • In primul rand consulta un medic stomatolog, este foarte probabil sa ai o mica infectie care se va trata foarte usor. In materie de medicamente ai o gama larga de optiuni. Eu personal iti recomand cu incredere pastilele Nurofen, pe care le poti gasi la orice farmacie. Dar nu uita de medicul stomatolog, durerile iti vor trece pe moment, cat pastile isi fac efectul, iar dupa o vor lua de la capt.

  • Ce parere aveti despre pastilele impotriva durerilor gasite in comert ? Ma refer la nurofen, agolcamin, piafem etc ? Pot dauna sanatatii daca sunt folosite pe perioade mai lungi ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *