Intarirea sistemului imunitar prin resurse din natura – rolul propolisului si al echinaceii

intarirea-sistemului-imunitar_1Traim intr-o vreme in care medicina a gasit solutii pentru aproape orice afectiune, indiferent ca este vorba despre tratamente medicamentoase, despre interventii chirurgicale sau despre terapii diverse.

Oricine are posibilitatea de a mentine un sistem imunitar deosebit de stabil, daca isi doreste cu adevarat asta. Functionarea corecta este asigurata insa numai prin adoptarea unui stil de viata sanatos, care are in vedere atat o alimentatie corespunzatoare, cat si o activitate fizica pe masura.

Se intampla deseori ca in incercarea de a ne proteja contra aerului rece specific perioadei sa dobandim raceli mai mult sau mai putin accentuate, respectiv nemiloasa gripa. Motivul pentru care acestea se instaleaza in corpul nostru este faptul ca sistemul imunitar este slabit. Acesta se deosebeste de celelalte sisteme din organism prin faptul ca este un ansamblu de interactiuni complexe ce include organe multiple, precum si substante si structuri numeroase. Rolul sau este de a proteja corpul contra afectiunilor, infectiilor la care este supus.

Propolisul in intarirea sistemului imunitar

mesfarmaro-tusol-pastile-blog-extern-2702_3Cine nu stie despre beneficiile pe care le are propolisul asupra organismului? Vorbim despre una dintre acele substante care prezinta proprietati miraculoase, fiind unul dintre cele mai puternici agen?i ce pot s? lupte cu diverse infectii cunoscute.

Stiai ca este activ impotriva a 9 specii de ciuperci parazite, 21 de feluri de bacterii si 30 tipuri de virusuri? Fara a face vreo exagerare, acesta este o vedeta in lumea antibioticelor. Este preferat si in suplimentele alimentare, ce constituie un ajutor de nadejde in intarirea sistemului imunitar. O recomandare de produs in acest sens este Tusol pastile din farmacia online mesfarma.ro. Tot acesta are in componenta diverse substante cu actiune puternica impotriva racelilor, dar si in combaterea a diverse afectiuni.

Echinaceea si eficienta sa asupra sistemului imunitar

Este o planta in aceeasi masura apreciata ca propolisul datorita numeroaselor beneficii pe care le are asupra sanatatii. Multi din cei care o utilizeaza, in diverse preparate, au prezentat cu pana la 50% mai putine probleme ale respiratiei. Pe langa asta, diversele boli care se instaleaza totusi in organism sunt insotite de simptome mai putin severe.

De asemenea si durata lor este mai scurta, de cele mai multe ori fiind de pana la 4 zile, insa depinde de caz. Planta despre care vorbesc este preferata pentru actiunea sa imunostimulatoare, precum si pentru faptul ca aduce o contributie insemnata in cresterea imunitatiispecifice a organismului.

Suntem inconjurati de numeroase astfel de plante si substante ce constituie solutiii ideale pentru combaterea diverselor afectiuni la care poate fi supus organismul, intarind cu eficienta sporita sistemul imunitar. Spre exemplu, echinaceea se deosebeste si prin calitatile sale imunomodulatoare, depurative si antiseptice. Este in acelasi timp antivirala si antibacteriana, reusind sa scurteze in mod insemnat perioada de convalescenta.

Indiferent de modul de administrare, aceasta asigura toate beneficiile mentionate. Multi prefera varianta suplimentelor alimentare ce o contin, precum este Tusol pastile despre care am mai spus anterior. Este mai simplu si mai la indemana astfel.

Iata 2 dintre cele mai apreciate si recomandate solutii pentru combaterea racelilor si pentru asigurarea unui sistem imunitar sanatos. Daca te intereseaza sa cumperi suplimentul respectiv, il gasesti pe mesfarma.ro la un pret accesibil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *