Supramax articulatii. Bun sau nu?

zdrovit-supramax-articulatii-osteo-x-30_170569_1_1519299004Durerile articulare generate de artrita sau reumatism sunt extrem de frecvente, mai ales in randul persoanelor de peste 40 de ani. Este adevarat ca toate aceste dureri pot fi prevenite, insa de cele mai multe ori, persoanele tinere, cu articulatii sanatoase nu se gandesc la detalii legate de sanatatea acestor parti ale corpului.

Din fericire, in ultimii ani au aparut tot felul de solutii naturiste care ajuta la mentinerea articulatiilor la un nivel optim de sanatate. Conform specialistilor de la pfarma.ro, unul dintre aceste suplimente este supramax articulatii.

Ce este Supramax articulatii?

Este un supliment care aduce in corp o cantitate suficienta de fortigel, care se transforma in colagen pentru articulatii. Fortigelul este, de fapt, colagen hidrolizat si o data ce este consumat actioneaza rapid, eliminand durerile si asigurand o viata cat se poate de confortabila.

Supramax actioneaza in 3 etape:

  • Absorbtia fortigelului in organism;
  • transmiterea acestuia catre organe;
  • Stimularea structurii cartilagiului.

In magazine, Supramax poate sa fie achizitionat atat pe baza de gel, cat si pe baza de substanta solubila, dizolvata in apa.

Din ce este compus Supramax si ce contraindicatii are?

Fortigelul este substanta activa din supramax articulatii, contraindicatii pentru acesta fiind aproape inexistente. In principiu, daca nu este consumat in exces nu are decat efecte pozitive, refacand cartilajul si ajutand la eliminarea durerii.

Supramax poate sa fie gasit in farmacii si este disponibil fara prescriptie medicala. Totusi, inainte de a-l achizitiona, orice pacient trebuie sa isi intrebe medicul in legatura cu ceea ce urmeaza sa consume.

Cei care nu doresc sa isi intrebe medicul pot consuma cu incredere suplimentul, in conditiile in care a fost supus unui numar foarte mare de teste si eficienta i-a fost dovedita inclusiv la scoala medicala Harvard si la centrul Medical Tufts.

Cum se foloseste Supramax Articulatii?

Cea mai uzuala utilizare este cea sub forma de plicuri solubile in apa. Practic, suplimentul se dizolva in apa o data pe zi si se bea timp de aproximativ 2-3 luni. In toata aceasta perioada se vor descoperi diferentele, pacientul obtinand o flexibilitate mult mai mare in deplasare.

Acest supliment este destinat persoanelor de peste 40 de ani, indiferent ca este vorba despre femei sau barbati, care isi doresc sa aiba o viata activa si sa scape de dureri.

Care sunt, asadar, motivele pentru care ar trebui sa fie folosit Supramax?

  • Este cel mai folosit supliment destinat articulatiilor, dand rezultate pentru majoritatea celor care il folosesc;
  • Poate fi gasit si in farmacii, avand o formula care nu prezinta niciun pericol pentru corp.
  • Poate fi folosit fara probleme atat de femei, cat si de barbati;
  • Gustul sau este unul foarte placut, putand fi achizitionate inclusiv plicuri de supramax cu fel de fel de arome;
  • Este un supliment destul de ieftin, care convinge pacientii ca este o investitie corecta.

One thought on “Supramax articulatii. Bun sau nu?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *