Cum sa slabesti sanatos

Oriunde mergem, pe strada, la magazin sau la sala vedem persoane care isi doresc sa slabeasca. Unele dintre ele isi doresc atat de mult lucrul acesta incat adopta mijloace care le pot pune sanatatea in pericol. Este alarmant faptul ca isi doresc atat de mult sa slabeasca incat nu le pasa de posibilele consecintele ale unei cure de slabire prost facuta.

3 factori esentiali despre cum poti sa slabesti

1. DIETA. Dieta este pe primul loc. Nu odata am auzit specialisti in nutritie vorbind pe aceasta tema si spunand: Inainte de toate trebuie sa lucrezi in bucatarie. Indiferent ca ai o istorie in spate, te-ai documentat o perioada buna de timp, poate chiar ai aplicat o parte din informatiile acumulate despre cum sa slabesti sau esti doar un incepator care citeste in acest moment primul sau material despre slabire trebuie sa tii cont de acest lucru si sa intelegi ca dieta este principalul factor intr-o cura de slabire. Poti sa iti petreci ore in sir in sala de antrenament, poti sa iti petreci ore in sir alergand, daca pe langa acestea nu adopti o dieta corespunzatoarea rezultatele vor intarzia sa apara. Pentru a nu cadea in extrema negativa, cand vorbim despre dieta in nici un caz nu vorbim despre infometare. Este total gresit conceptul ca prin infometare veti reusi sa slabiti sanatos.

2. SPORT. Miscare, miscare si iar miscare. Corpul nostru functioneaza ca un furnal ce arde calorii. Miscarea fie ca este conceputa ca alergare, fie ca este conceputa ca antrenamente in sala de forta sau fie ca este conceputa ca practicarea activa a unui oricare alt sport isi are locul sau bine definita si este al doilea factor ca importanta care iti va da un raspuns la intrebarea cum sa slabesti ?  Pe langa acestea, sportul aduce foarte multe beneficii atat sanatatii fizice cat si sanatatii noastre psihice. Nu ignorati sportul si incercati sa faceti miscare ori de cate ori aveti ocazia, sau de ce nu sa aveti un program bine definit.

3. VOINTA. Multe cure de slabire esueaza inca din primele saptamani atunci cand factorul psihologic isi pune amprenta provocand frustrari si dezamagiri. Nu va asteptati la rezultate miraculoase in primele saptamani, nu va asteptati sa slabiti fara nici un pic de efort. Multi oameni cauta informatii despre cum sa slabesti pe Internet, prin reviste sau alte mijloace de informare si nu le aplica. Nu slabiti citind, nu slabiti uitandu-va la televizor. Vointa este factorul cheie in reusita unei cure de slabire.

Imbinati acesti 3 factori, veti avea cu siguranta rezultatele la care visati si la randul dumneavoastra veti fi capabili sa dati altora sfaturi din experienta proprie despre cum sa slabeasca.

Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, cei de la Slim and Fit pun la dispozitie gratuit
Ghidul 10 exercitii pentru oamenii ocupati. Voila !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *