Imi pot vopsi parul in timpul sarcinii?

Imi pot vopsi parul in timpul sarcinii?Multe femei insarcinate se lovesc de aceasta problema, insa cercetarile ne arata ca testul facut prin aplicarea produselor de vopsire a parului in timpul sarcinii, nu aduce nici o modificare in dezvoltarea fatului. Acelasi test ne spune ca putine dintre substantele prezente in vopseaua de par sunt defapt absorbite de corpul uman.In cazul in care mai esti ingrijorata inca, poti lua in considerare asteptarea pana in cel de-al treilea trimestru al sarcinii pentru a-ti vopsi parul, asta pentru ca dezvoltarea copilului este mai putin vulnerabila in aceasta perioada.

 

Daca doresti sa eviti in totalitate contactul cu anumite chimicale prezente in vopseaua de par, poti opta pentru vopselele de par naturiste, care sunt facute din plante naturale si care nu afecteaza in nici un fel scalpul. Este foarte important ca atunci cand achizitionezi un astfel de produs, sa citesti cu atentie eticheta si sa vezi ce anume contine, asta pentru ca majoritatea companiilor care produc aceste vopsele, adauga anumite chimicale.

Este important ca femeia sa se simta bine in timpul sarcinii, iar daca vopsirea parului poate fi un motiv de bucurie, ar trebui sa faca acest lucru. Daca alegi sa iti vopsesti parul, incearca sa porti manusi si sa stai intr-un loc foarte bine ventilat, pentru a evita cat mai mult cu putinta contactul cu chimicalele prezente in aceste produse de vopsire a parului. Nu lasa vopseaua mai mult decat este necesar, iar la final spala bine scalpul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *