Am trecut si noi la CISS

Imprimanta a devenit o unealta foarte importanta in rutina zilnica din cabinetul nostru, printandu-se zilnic peste 150 de foi.  De-a lungul timpului am reincarcat si dupa un timp schimbat o multime de cartuse iar costurile acestora nu este unul tocmai mic.

Navigand pe Internet, am descoperit o noua tehnologie numita CISS (continuous ink supply system) prin care cartusele nu mai trebuiesc inlocuite sau reincarcate dupa ce se termina. Totul consta intr-un sistem prin care cartusele imprimantei sunt conectate la niste rezervoare de cerneala. Astfel dupa ce se termina cerneala din cartus, sistemul trage automat cerneala necesara printarii din rezervoarele cu care este dotat sistemul CISS. Un alt avantaj este acela ca vom avea tot timpu cartusele pline, adica se inlatura din start problema uscarii acestora. Partea interesanta este ca atunci cand se termina si cerneala din CISS, nu este nevoie sa cumperi din nou tot sistemul, ci doar cerneala.

Analizand aceste detalii tehnice si unele pareri ale altor persoane care au achizitioant o imprimanta cu CISS inaintea mea, m-am convins ca este o investitie care isi merita toti banii si am comandat.  Am ramas surprins cand am vazut ca puteam printa orice, iar calitatea ramanea aceiasi.  De asemenea, un alt factor pe care vreau sa il mentionez este profesionalismul de care au dat dovada cei de la cissmarket.ro. Au raspuns cu promtitudine la toate intrebarile adresate iar comanda a fost preluata si onorata intr-un timp foarte scurt. Mai jos aveti un mic video pentru a va face o imagine mai clara asupra sistemului ciss.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *