CISS Revolution

Zi de zi aud tot mai multe persoane, acasa sau la locul de munca plangandu-se de costurile incarcarii cartuselor imprimantei. Nici noi nu am scapat de aceasta problema.  Deoarece printam zilnic sute de pagini, cartusele imprimanelor rezista foarte putin. Iar o alta problema ar fi accea ca nu pot fi incarcate de prea multe ori si trebuie cumparate altele noi.

Facand niste sapaturi pe Internet am ajuns pe site-ul celor de la CISS Revolution. Am vazut ca ofera publicului o noua tehnologie prin care imprimantele nu mai au nevoie de reincarcari sau schimbarea cartuselor. Totul se rezolva cu niste rezervoare de cerneala ce vor sta langa imprimanta.  Sistemul CISS functioneaza ca un ansamblu gigant de cartuse care alimenteaza in permanenta imprimanta cu cerneala. Probabil va invatati care este avantajul folosirii sistemului CISS, ei bine principalul avantaj este acela ca pretul este mult mai mic,  cu pana la 90% mai mic spun specialistii. Sistemul CISS contine aproximativ 100ml de cerneala de fiecare culoare. Daca stam sa ne gandim asta ar insemna aproxiamtiv 40 de cartuse obisnuite. Va las sa faceti singuri calculele, sa realizati care este diferenta de preturi. De asemenea folosind un sistem CISS, nu veti mai fi nevoiti sa schimbati cartusele, veti putea folosi orice fel de hartie inkjet, cerneala are este de o calitate foarte ridicata, se incarca extrem de usor, iar in cazul in care nu va descurcati va exista intotdeauna cineva la suport care sa va indrume.

Desi din descriere pare o adevarata masinarie, este foarte usor de utilizat. Incepand de la instalarea sistemului CISS pana la incarcarea rezervoarelor cu cerneala.  Instalarea se face doar prin simpla schimbare a cartuselor care le aveti in imprimanta cu cele CISS care vor fi conectate la rezervoarele cu cerneala.

Dupa parerea mea, la ora actuala acest sistem este cel mai avantajos de pe piata atat din punct de vedere economic cat si din punct de vedere calitativ.  Pentru mai multe detalii, sau pentru recomandarile specialistilor accesati site-ul CISS Revolution.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *