psiholog-bun-bucuresti_2

De ce sa alegi un psiholog online?

De mare folos si la tot mai mare cautare la ora actuala sunt serviciile de psihoterapie online. Constituie o alternativa avantajoasa a terapiei clasice, insa mediul poate fi confortul propriei locuinte. Cu numeroase efecte pozitive asupra beneficiarilor, psihoterapia online este aleasa de un public roman tot mai variat.

Situatiile in care astfel de servicii sunt necesare sunt nenumarate. Evolutia acerba a societatii actuale, impactul pe care tehnologia il are asupra omului, asteptarile tot mai greu de indeplinit a celor din jur- toate devin o sursa de stres.

Cu ajutorul unui psiholog bun Bucuresti, ale carui servicii sunt disponibile si online, greutatile cu care fiecare se confrunta la un moment dat, piedicile, perioadele cu probleme pe diferite planuri, dar si alte astfel de situatii isi pot gasi rezolvare.

Motivele pentru care aceasta alternativa la serviciile clasice de psihoterapie reprezinta o solutie si pentru tine, respectiv pentru cel ce doresti sa il ajuti in situatia sa, sunt numeroase. Iata care sunt cateva dintre acestea.

Psihoterapia online -o alternativa la indemana a psihoterapiei in cabinet

Este o recomandare si o solutie ce castiga tot mai mult teren cea de a beneficia de sedintele de psihoterapie online. Iata de ce de asemenea iti va parea o solutie la indemana:

– costurile sunt mai avantajoase

– poti fi consiliat de psihoterapeutului dorit, chiar daca este din alt oras

– iti este accesibil daca nu te poti deplasa din cauza unor invaliditati sau a limitarii geografice.

Poate ca iti doresti sa stai de vorba cu cineva despre problemele pe care le ai sau despre perioadele dificile prin care treci. Din cauza unui program prea incarcat la munca sau a distantei prea mari dintre domiciliu si cabinetul psihoterapeutului te-ai putea descuraja. Cand optezi insa pentru consilierea online aceste neajunsuri dispar.

Modul in care un specialist te poate ajuta difera de la o situatie la alta. Ai in vedere colaborarea cu un psihoterapeut bun, care sa te motiveze sa privesti lucrurile din alt unghi, dintr-o perspectiva pozitiva. Daniel Ivan este un astfel de expert, ce iti pune la dispozitie serviciile sale atat in cadrul cabinetului fizic din Bucuresti, cat si in mediul online. Pentru asta trebuie sa intri in contact cu el. Te va pune in tema legat de ce presupune aceasta terapie, cum se vor desfasura sedintele si alte detalii importante.

Desigur ca situatiile in care ajutorul psihoterapeutului este eficient nu sunt doar dintre care presupun dificultati in luarea unei decizii importante, nelinistea, stresul. Mai ales cei care se confrunta cu probleme mai grave, care experimenteaza tulburari de anxietate, depresie in diverse stadii sau cu alte astfel de conditii gasesc un real sprijin in serviciile unui specialist ca Daniel Ivan.

Pe baza rezultatelor obtinute de cei ce au urmat terapie online, se pare ca aceasta practica este mai eficienta si ca inclina spre aceasta un numar tot mai mare de persoane care se confrunta cu diverse probleme. De altfel, faptul ca mediul in care se desfasoara sedinta, cel in care alegi sa stai pe durata terapiei este unul familiar, confortabil, deci ce va contribui in tot acest proces. Afla mai multe despre psihoterapia online si nu ezita in a lua o decizie potrivita pentru tine si pentru linistea ta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *