Liga Studentilor din Targu Mures

Liga Studentilor din Tîrgu Mures este o organizatie non-profit cu caracter socio-profesional. Aceasta a fost creata pentru a apara, promova si reprezenta drepturile si interesele studentilor din Universitatea de Medicina si Farmacie Târgu Mures, indiferent de sex, religie, nationalitate sau convingeri politice, prin toate mijloacele legale de care dispune, atât în structurile de conducere universitare, cat si în relatia cu alte institutii publice. Liga Studentilor UMF Targu Mures este membra în mai multe asociatii de medicina nationale si internationale.

Despre Marisiensis

Liga Studentilor din Tîrgu Mures în parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie Tîrgu Mures a organizat in 1995 prima editie a Congresului National pentru Studenti, Tineri Medici si Farmacisti. De atunci si pâna în prezent aceasta manifestare stiintifica a devenit o traditie a lumii medicale romanesti. Ca dovada a cresterii importantei acestui eveniment, editia din 2011 va fi prima editie cu participare si recunoastere internationla, devenind singurul congres universitar din România, ale carui lucrari stiintifice sunt recunoscute international. Fiind prima editie internationala, limba oficiala a Congresului este limba engleza. De asemenea, e important de stiut ca toate lucrarile admise în concurs vor fi publicate în revista universitatii „Acta Medica Marisiensis”, un jurnal medical de categorie B+.

Despre Universitatea de Medicina si Farmacie Târgu Mures

Functionand din 1991 sub denumirea de “Universitatea de Medicina si Farmacie”, aceasta e  singura universitate pe domeniul Sanatate cu predare si în limba maghiara, alaturi de limba româna si mai nou cea engleza.  Ca institutie academica consacrata prin renumele sau, este accesibila tuturor cetatenilor români si straini, fara nici un fel de discriminare, si ofera la nivel de centru de excelenta servicii de cunoastere si competenta sub diverse forme: pregatire initiala si continua de specialisti, cercetare, expertiza si consultanta în domeniul ei de competenta.
Prin programele de calitate adoptate si urmarirea gradului de realizare a acestora, prin evaluarile periodice, se doreste ca Universitatea de Medicina si Farmacie din Tg.-Mures sa faca fata competitiei cu alte Universitati, nu numai pe plan national, dar si pe plan european, astfel ca în  anul 2010, Agentia Nationala pentru Asigurarea Calitatii în Învatamântul Superior – ARACIS, a acordat universitatii noastre grad înalt de încredere.

În speranta unui viitor sprijin din partea dumneavoastra prin publicarea acestui eveniment, va rugam sa ne trimiteti o sigla sau un logo, pentru a va putea trece ca parteneri media.

Pentru orice detalii sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne  contactati.

Pagina oficiala a Congresului este: marisiensis.lstgm.ro

De asemenea, ne puteti gasi si pe Facebook: www.facebook.com/Marisiensis pentru a afla ultimele noutati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *