Ora Pamantului – 26 Martie 2011

La nivel mondial, unde se incearca constientizarea si rezolvarea problemelor mediului inconjurator cauzate de activitatea umana, campania Earth Hour este o initiativa unica in istorie care anul trecut, in 2010 a reusit sa atinga aproximativ 1 miliard 300 de persoane interesate din peste 120 de tari.

In tara noastra, in ultimii ani in campania „Ora Pamantului” au fost atrase unele dintre cele mai importante institutii care au luat parte la strigatul vietii impotriva pericolelor generate de incalzirea globala. Omaeni, organizatii si companii din toate orasele, au luat parte la campanie marcand Ora Pamantului si participand cu un get simplu stingand lumina timp de o ora, tragand astfel un semnal de alarma la adresa dezvoltarii iresponsabile si exploatarii fara masura.

Anul 2011 ne aduca in pragul unei noi schimbari. Este timpul sa intelegem ca schimbarea reala, pe care ne-o dorim cu totii sta in puterea fiecaruia. Am vazut cu totii anul trecut puterea uimitoare de care au dat tovada cei peste 1 miliard de oameni care s-au sincronizat si au avut vointa sa traga acel semnal de alarma. Acum a venit timpul sa trecem la pasul urmator, sa adaptam un alt model de gandire si un alt comportament cu privire la exploatarea mediului inconjurator si abia atunci vom putea observa acea schimbare durabila pe care ne-o dorim cu totii.

In acest an, pe data de 26 Martie, intre orele 20.30 – 21.30 poti sustine si tu aceasta miscare, stingand luminile interioare si exterioare, deconactand aparatele electronice care nu sunt necesare. Este momentul sa schimbam modul de a interactiona cu mediul !

Nu fi nepasator, implica-te si tu !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *