Usor, usor ne apropiem de tarile occidentale

Ce este betonul amprentat ?

De peste 20 de ani, in SUA si tarile Europei Occidentale aceasta tehnologie numita beton amprentat este folosita cu succes oriunde si in orice domeniu este nevoie.

Tehnica folosita pentru a obtine beton amprentat este destul de simpla si eficienta in acelasi timp, folosindu-se matrite pentru crearea formelor si coloranti pentru a da o culoare personalizata acestora.

Se foloseste in mod special pentru a pava trotuare, alei, bulevarde pietonale, spatii exterioare (curti, gradini, suprafete comerciale, zone sportive, parcuri tematice, piscine), spatii interioare (restaurante, supermarketuri, garaje), suprafete verticale: pereti, garduri. Evident datorita calitatii si accesibilitatii sale poate fi folosit in multe alte locuri, insa acestea sunt cele mai frecvente locuri in care putem folosi beton amprentat.

Sa amintim si o parte din avantajele folosirii acestuia : este disponibil in multe texturi si culori, se aplica usor, se intretine usor, nu apar denivelari in timp insa exista si dezavantaje, unul dintre cele mai mari fiind reprezentat de faptul ca daca se doreste spargerea pavajului, betonul spart nu mai poate fi refolosit.

Am observat ca in ultima perioada tot mai multe spitale, clinici si farmacii au optat pentru beton amprentat, obtinand niste lurari personalizat de o caliate exceptionala, lucru ce nu poate decat sa ma bucure vazand ca spitalele si clinicile noastre incep treptat sa devina locuri decente incercand sa ne ridicam astfel la nivelul vecinilor nostri.

Mai multe detalii despre aceste tehnologii nu va pot da, insa fac o recomandare catre baietii de la preturibetonamprentat.ro la adresa carora am auzit doar cuvinte de lauda. Tot cu ei va trebui sa luati legatura in cazul in care doriti o oferta, sau un pret pentru beton amprentat, deoarece este foarte putin probabil ca cineva sa fie in masura sa va raspunda in cazul in care plasati intrebarile aici.


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *