Dieta Montignac

  Sunt extrem de multe persoane care nu urmeaza o dieta dintr-un motiv cat se poate de credibil si usor de inteles. Pentru ca cele mai multe dintre diete recomanda consumul unui singur aliment sau a unui numar extrem de limitat de alimente. Nu tot asa sta situatia si cand vine vorba de dieta Montignac, care este recunoscuta pentru faptul ca nu este extrem de stricta in ceea ce priveste alimentele ce trebuiesc consumate.

 

Dieta Montignac este formata din doua faze principale

 

Prima faza este faza de slabire. Prima etapa difera in functie de numarul kilogramelor pe care doresti sa le pierzi. Astfel ca vei putea opta pentru doua tipuri de meniuri. Un meniul este reprezentat prepoderent din alimente proteico-lipide, ceea ce inseamna ca vei putea consuma carne si peste, dar care detin un indice glicemic scazut. Sau poti opta pentru un al doilea meniu, care este bazat pe glucido-proteice, ceea ce inseamna ca vei consuma alimente cu grasimi putine precum cerealele sau lactatele degresate. Aceasta faza va tine pana in momentul in care consideri ca ai slabit indeajuns. De pe www.slabescu.ro poti afla cum functioneaza dieta Montignac in detaliu astfel incat o sa iti fie mai usor de urmat daca o intelegi mai bine.

Faza a doua a acestei diete este cea in care trebuie sa iti mentii greutate corporala la care ai ajuns in momentul finalizarii primei faze. Pentru a-ti mentine greutatea este foarte important sa consumi carbohidrati cu indicele IG care sa nu depaseasca 50. Mai exact, poti consuma paine intergrala, orez, kiwi si chiar si struguri. Numai daca respecti un asemenea regim iti vei putea mentine greutatea dorita.

Avantajul acestei diete este acela ca nu iti impune o strictete aparte asupra alimentelor consumate, fiind in acest fel una dintre cele mai eficiente metode de slabire sanatoasa si fara a se ajunge la infometare. Este una dintre acele diete usor de tinut datorita faptului ca preparatele sunt usor de realizat, neocupand mult timp nici macar pentru persoanele de cariera care incontinuu pun in fata scuza cu lipsa timpului.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.