Dieto

Dieto este un supliment alimentar 100% natural, recomandat pentru cei care au probleme in ceea ce priveste greutatea corporala. Acest produs este indicat in cazul celor care au minim 10 kg peste greutatea optima. Dieto este un produs complex cu rol detoxifiant, avand capacitatea de a reduce grasimea acumulata din organism. Un aspect foarte important il reprezinta faptul ca Dieto este avizat de catre Ministerul Sanatatii

Compozitie Dieto :

Dieto are in compozitie opt elemente naturale, mai exact este vorba de : extract de hoodia gordonii, ceai verde, cidru de mere, guarana, extract din semnite de fucus, seminte de senna, extract de afine si grapefuit. Toate aceste elemente sunt folosite in multe tratamente in cazul persoanelor supraponderale, Dieto insa le reuneste pe toate intr-o singura pastila. Extractul de hoodia gordonii cel care sta la baza acestui produs, a fost recunoscut de catre specialisti ca fiind cel mai eficient in lupta cu kilogramele. Combinatia de hoodia gordonii cu restul de elemente face ca Dieto sa fie recomandat celor care au probleme serioase cu greutatea.

Administrare Dieto :

Un comprimat pe zi dimineata, inainte sau dupa micul-dejun, cu o cantitate mare de apa.

Este foarte important ca in perioada de folosire a pastilelor Dieto sa consumam zilnic minim 2-2,5 litri apa. Nerespectarea acestei conditii va reduce din  actiunea tratamentului.

Contraindicatii Dieto :

Dieto se recomanda persoanelor sanatoase care au varsta cuprinsa intre 16 – 65 de ani. Este interzis sa folosim Dieto impreuna cu alte produse de slabit, deasemenea se interzice consumul de alcool pe perioada tratamentului. Fumatul si consumul de cafea trebuie redus pe cat posibil. Este interzis folosirea Dieto de catre femeile insarcinate sau cele care alapteaza, persoanelor care au  afectiuni cronice, persoanelor cu hipertensiune arteriala, bolnavilor renali, diabeticilor, etc.

Prezentare Dieto :

  • Sub forma de capsule 550mg, 15 capsule intr-un blister.
  • O cutie contine doua blistere, necesarul pentru 30 de zile.

COMANDA DIETO ACUM

0 thoughts on “Dieto

  • AM INCEPUT SA IAU DIETO LA 1 IANUARIE SI AM AVUT 105 KG IAR ACUM DUPA PATRU LUNI AM 82 KG AS MAI VREA SA SLABESC INCA 10 KG SPUNETIMI DACA MAI POT SA IAU IN CONTINUARE AS VREA SAMI RASPUNDETI

  • Eu am pus aceeasi intrebare pe site-ul oficial Dieto, si am primit urmatorul raspuns :

    Dieto este un produs natural se poate folosi fara probleme o perioada indelungata, ca si efect este similar cu consumul de cafea. Daca aveti palpitatii, tensiune, se recomnda un repaus de 2 saptamani la fiecare 3-4 luni.

    Sper sa te ajute

  • am ajuns la 81 kg dar de 2 sap. nu am mai slabit deloc nu stiu de ce as mai vrea macar 10 kg sa dau jos nu stiu cum sa fac .dieto ma ajutat foarte mult sunt foarte multumita in 4 luni nu mia fost rau niciodata am foarte multa energie parca am intinerit cu 10 ani . scuye pt. scris nu sunt obisnuita cu scrisu pe taste as vrea sa comunicam ca sa ne ajutam intre noi folositi dieto cu incredere

  • La toate curele deslabit exista o perioada de plafonare, dar mai poate fi vorba de faptul ca acum este cald afara si atunci ar trebui sa bei mai multa apa, citind detalii pe site-ul dieto am vazut ca e un produs care da randament doar daca bei multe lichide. Plus ca e nevoie din cand in cand sa vii cu ceva nou, adica doar fructe si legume sau un pic de sport si tot asa. Succes cu dieta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *